místo konání Praha 1, Rybná 165/13 Pot-au-feu
vstupenka obsahuje Degustační menu s víny, novou knihu
L. Špačka ETIKETA STOLOVÁNÍ s osobním věnováním
Nenechte si ujít tuto unikátní příležitost, počet účastníků je omezen!
Ladislav Špaček
Jan Kracík
amuse bouche Tartare z mořského vlka (2, 4)
teplý předkrm Telecí brzlík v krémové omáčce se smrži (1, 9)
hlavní chod Prsa a konfit z kačera s ratatouille a lanýžovou omáčkou (1, 9)
sýrová variace Gougères s fáší Saint-Marcellin (1, 3, 7)
dezert Káva a petits fours (1, 3, 8)
Château Vannières
Díky dědictví svých burgundských předků se Eric Boisseaux zamiloval do vinařského řemesla. Vedle svého francouzského ducha dnes předává svému synovi, Charlesi-Ericovi, také tajemství Château Vannières.