Zapuštění kořenů
v terroiru
Společně dnes spravujeme rodinné panství a rosteme v souladu s tradicemi, abychom mohli předávat dědictví s hlubokými kořeny. I proto křtíme každý z našich dubových sudů na počest člena rodiny, aby toto dědictví přežilo.
Rodina náročných vinařů
Françoise, vzdělaná v oblasti výtvarného umění, překypující kreativitou, má touhu míchat různé světy: uměleckou tvorbu, umění života a umění vyrábět víno.
Laurent vinifikoval své první víno ve věku 6 let. Vystudoval enologii a jako první se připojil k rodinnému podniku. Třicet let cestuje po světě, aby propagoval Bandol. Rozvíjí export do mnoha zemí a pracuje pro budoucnost domén.
Claire, s magisterským titulem v oboru marketingu vína v kapse, následovala otcovy kroky a převzala řízení prodeje. Vymýšlí nové způsoby propagace vín a navazuje úzké vazby s profesionály.
Philippe, zemědělský inženýr u kormidla vinařství, vytváří vína, která odrážejí terroir i rodinné hodnoty.