Partnerské restaurace
-
ART&FOOD Had
Plaská 617/4, Praha 5
Unikátní koncept, za kterým stojí rodina Svatých je uzavřená privátní restaurace, na kterou si musíte zazvonit. Zaměřují se na ty nejlepší steaky a práci s nejkvalitnějším masem z celého světa. -
Bokovka
Dlouhá 37, Praha 1
Oprýskaný dvorek se skvělými víny. Každý, kdo do Bokovky zavítá, může chvilku zůstat a zakoupenou láhev (nebo klidně dvě) vypít s přáteli rovnou na místě. -
Botanic
Olbrachtova 54, Praha 4
Mezinárodní kuchyně založená na čerstvých surovinách. Sezónně sestavené menu včetně denní a speciální nabídky. -
Château Herálec
Herálec 1, 582 55 Herálec
Gastronomický koncept Château Herálec vychází z nejlepších tradic české kuchyně v nové svěží interpretaci pro náročného hosta 21. století. Kvalitu čerstvých surovin z okolních regionálních zdrojů pocítíte okamžitě na vůni a chuti jídla. -
AUTENTISTA
Řetězová 10, Praha 1
AUTENTISTA odkazuje svým názvem k autentickým vínům a k jejich tvůrcům – vinařům Autentistům, kteří připravují charakterní vína s respektem k životnímu prostředí, jimž jsou průmyslové metody pěstování a zpracování hroznů naprosto cizí. -
Bistroteka Atelier
17. listopadu 606/24, Říčany
Bistroteka Atelier je malý vinný bar s širokou nabídkou kvalitních vín na skleničku. Zaměřuje se na malé méně známé vinaře a biodynamická vína. -
Grand Cru
Lodecká 1181/4, Praha 1
Zážitková restaurace, která klade velký důraz na kvalitu surovin, jejich zpracování, prezentaci a následný servis. Šéfkuchař Svatopluk Hemmer má spoustu zkušeností, které nasbíral po celém světě a teď úspěšně kombinuje v tomto menu. Díky tomu je restaurace doporučena ve významném průvodci Michelin. -
Portfolio
Havlíčkova 1030/1, Praha 1
Podnik Portfolio vás zve do barevného světa plného příležitostí, chutí a zážitků. Světa, kde vše stojí na kvalitních a prověřených základech s trochou toho "koření", které oddělí dobrou večeři od prvotřídního zážitku. -
Field
U Milosrdných 12, Praha 1
Ve Fieldu se nebojí dávat věcem volný průběh. Tvrdohlavá kuchyně šéfkuchaře Radka Kašpárka se pod nekonečně proměnlivým stropem může projevit ve svojí surové, nezkrášlené podobě. Sezónní menu nezakrývají svůj přírodní původ – a někdy doslova návrat ke kořenům. Pole je základ. Vše ostatní je otevřené. -
Konzoom
Na Závodí 533, 396 01 Humpolec
Stavte se i na skvělá jídla – polévky, sandwiche, uzené ryby, saláty. Za konceptem KONZOOMU stojí šéfkuchař Jenda Kotrba. Ten pro vás vybírá jen ty nejlepší potraviny, za kterými si skutečně stojí. Zásadní kritéria jsou chuť, kvalita, férovost a původ. -
Cibo da Dio
Petrská 21, Praha 1
Výraz „il Cibo di Dio“, doslova „božské jídlo“, používají Italové, když se setkají s opravdovým kulinárním zážitkem. Když jsme naši restauraci navrhovali, brali jsme v potaz každý detail, který ovlivňuje zážitek z návštěvy restaurace. Tím hlavním zážitkem ale u nás samozřejmě je jídlo samo. -
Le Marché
Mariánskolázěnská 4, Karlovy Vary Jediná zážitková restaurace v Karlových Varech. Restaurace nabízí každý den nové menu z pečlivě vybraných čerstvých surovin.